HELP MEE

HET SPEELVELD,

DE SPELREGELS

EN MISSCHIEN WEL

HET HELE SPEL

TE VERANDEREN

Hoofdredactioneel Slow Management 41 Omslag

 

Zo werken transities

 

‘Historische week voor duurzame energie: kantelpunt gepasseerd?’ Woorden van Vincent Dekker, voormalig journalist en eindredacteur van dagblad Trouw. Op de website van die krant schrijft hij nog steeds regelmatig blogs en columns over innovaties en ontwikkelingen op het gebied van groene energie. Begin juli - een paar weken geleden dus - ziet hij in korte tijd een hele reeks opvallende nieuwsfeiten voorbijkomen. Allereerst Tesla-baas Elon Musk, die een foto van de nieuwe en goedkopere Tesla Model 3 de wereld in stuurt. De aankondiging dat Volvo binnen enkele jaren helemaal elektrisch gaat. De Franse president Macron die vanaf 2040 diesel- en benzineauto’s wil uitbannen. De bekendmaking van zeventien Nederlandse gemeenten dat ze voortaan duurzame energie lokaal gaan inkopen van regionale initiatieven. Om maar een greep te doen.

 

 

LEES VERDER

 

 

 

 

Slow Management Magazine

 

Elk kwartaal biedt Slow Management Magazine inspirerende verhalen over organiseren met ruimte voor vakmanschap, samenwerken op basis van vertrouwen, en verbinden van mensen in en om de organisatie. Telkens aan de hand van een thema. ‘Slow’ staat niet voor langzaam, maar is een aanduiding van oorspronkelijkheid, kwaliteit, diepgang en duurzaamheid. Geen theoretische verhalen over nieuwe modellen, maar behalve diepgravende analyses vooral vlotte reportages, interessante interviews en boeiende fotografie. Over nieuwe vormen van organiseren en gedreven mensen die laten zien dat het anders kan.

Word nu abonnee van

Slow Management en kies

een welkomstcadeau (*)

 

 

 

  • Het Rijnland Boekje
    Jaap Peters en Mathieu Weggeman zetten de Rijnlandse beginselen op een rij.
  • Het Rijnland Praktijkboekje
    Uw eigen organisatie Rijnlands inrichten, met voorbeelden uit onderwijs, bedrijfsleven en zorg.
  • Het Rijnland Veranderboekje
    Rijnlands veranderen: bottom-up in plaats van topdown. Het gebeurt als je het loslaat.

(*) Bent u al abonnee, dan kunt u ook een welkomstcadeau kiezen als u iemand anders abonnee maakt. Een jaar-abonnement op Slow Management kost €59,95 (voor vier nummers) en kan op ieder gewenst tijdstip ingaan.

Partners

 

 

© 2017 Stichting De Snuffelmuis    |    Design Arjen Snijder Het Noorden Communiceert    |    Powered by Muse