HELP MEE

HET SPEELVELD,

DE SPELREGELS

EN MISSCHIEN WEL

HET HELE SPEL

TE VERANDEREN

 

 

 

Slow Management Magazine

 

Elk kwartaal biedt Slow Management Magazine inspirerende verhalen over organiseren met ruimte voor vakmanschap, samenwerken op basis van vertrouwen, en verbinden van mensen in en om de organisatie. Telkens aan de hand van een thema. ‘Slow’ staat niet voor langzaam, maar is een aanduiding van oorspronkelijkheid, kwaliteit, diepgang en duurzaamheid. Geen theoretische verhalen over nieuwe modellen, maar behalve diepgravende analyses vooral vlotte reportages, interessante interviews en boeiende fotografie. Over nieuwe vormen van organiseren en gedreven mensen die laten zien dat het anders kan.

Word nu abonnee van

Slow Management en kies

een welkomstcadeau (*)

 

 

 

  • Het Rijnland Boekje
    Jaap Peters en Mathieu Weggeman zetten de Rijnlandse beginselen op een rij.
  • Het Rijnland Praktijkboekje
    Uw eigen organisatie Rijnlands inrichten, met voorbeelden uit onderwijs, bedrijfsleven en zorg.
  • Het Rijnland Veranderboekje
    Rijnlands veranderen: bottom-up in plaats van topdown. Het gebeurt als je het loslaat.

(*) Bent u al abonnee, dan kunt u ook een welkomstcadeau kiezen als u iemand anders abonnee maakt. Een jaar-abonnement op Slow Management kost €59,95 (voor vier nummers) en kan op ieder gewenst tijdstip ingaan.

Hoofdredactioneel Slow Management 44 Rijnland Praktijk Festival

 

Rijnlandse lente

 

Ergens op het terrein kun je zomaar iemand aantreffen, onderweg van de ene naar de andere locatie. Iemand die alleen maar luistert. Voor als je iets kwijt wilt, even je hart wilt luchten. Iemand die niets vastlegt of monitort, die niet meteen gaat rennen om problemen op te lossen. Die gewoon alleen maar luistert, niets meer… als dat geen Slow Management is!

Helma Ton, een vrouw met een bijzonder levensverhaal, is coach en trainer in mindfulness en compassie en houdt zich bezig met onderwerpen als deep listening en mindful speech. Spontaan bood ze aan om ergens in een hoekje te gaan zitten voor haar bijdrage aan het Grootste Rijnland Praktijk Festival van Nederland.

 

 

 

LEES VERDER

 

Partners

 

 

© 2018 Stichting De Snuffelmuis    |    Creative realtisatie ArjenSnijder.Design    |    Powered by Muse